Connect with us:

Énekesmadár

Wirehaired vizsla dogs

Aneska haar eerste C nest,


Op 3 augustus heeft Aneska 9 mooie pups geworpen, 5 teefjes en 4 reutjes

Wij zoeken pupkopers die bekend zijn met het ras of zich hierin verder willen verdiepen. Daarnaast verwachten we van de toekomstige pupkopers dat zij een actief ras als de Vizsla Draadhaar voldoende te bieden hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. MAAR de vizsla is ook een uitstekende lieve huishond. De pups worden geboren en groeien op in huis. Zo kan de socialisatie al meteen beginnen. Behalve in huis worden ze ook buitenshuis zeer actief en op een goede manier gesocialiseerd. Uiteraard worden de pups diverse keren ontwormd, ingeënt en gechipt, hebben ze een stamboom van de Raad van Beheer, een gezondheidsverklaring en een Europees Dierenpaspoort. Koopkontract. Bij interesse voor een pup mag je ons altijd contacten. Je bent altijd welkom om kennis te komen maken met ons en onze honden. Deze dekking is goed gekeurd n samenwerking, naar de strenge eisen naar de gezondheid en werkeigenschappen van de nederlandse Vizsla vereniging.
Szita's tweede B nest ,


Eindelijk na alle coronna pirekelen hebben we na een jaar een terug komst dag kunnen organiseren van deze nest. Geweldige lieve en karaktervolle honden zijn het geworden.

(wordt aangewerkt om aan te passen)Szita's eerste A nest,

(wordt aangewerkt om aan te passen)

We kunnen nog niets vertellen over haar eerste nest die hopelijk in december 2019 zal worden geboren.

Wij zoeken pupkopers die bekend zijn met het ras of zich hierin verder willen verdiepen. Daarnaast verwachten we van de toekomstige pupkopers dat zij een actief ras als de Vizsla Draadhaar voldoende te bieden hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. De pups worden geboren en groeien op in huis. Zo kan de socialisatie al meteen beginnen. Behalve in huis worden ze ook buitenshuis zeer actief en op een goede manier gesocialiseerd. Uiteraard worden de pups diverse keren ontwormd, ingeënt en gechipt, hebben ze een stamboom van de Raad van Beheer, een gezondheidsverklaring en een Europees Dierenpaspoort. Bij interesse voor een pup mag je ons altijd contacten. Je bent altijd welkom om kennis te komen maken met ons en onze honden.Aneska haar eerste nest,